Kontakta oss för Bergspräckning i Stockholm

Letar ni efter en markfirma som kan hjälpa er med spräckning eller sprängning av stenar och berg? Vi är ett professionellt mark- och anläggningsföretag som har lång erfarenhet av alla typer av stenspräcknings-, bergspräcknings- och bergsprängningsarbeten i hela Stor-Stockholm. Vi erbjuder alltid fri offert utan att du förbinder dig till att anlita oss. Hör av dig så ordnar vi det.

Spräcka Sten

Vår specialitet är stensspräckning som kräver precision och expertis!

Spräcka Berg

Vi har lång erfarenhet av bergrpsäckning vid alla slags markarbeten!

Spränga Berg

Vi har lång erfarenhet av bergsprängning vid både större och mindre projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Vi kommer till dig – i hela Stockholmsområdet

  Har du ett projekt där du behöver vår hjälp får du gärna kontakta oss för att bolla idéer, diskutera olika alternativ, eller få en gratis offert. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och med alla olika fastighetstyper: radhus, gator, vägar, villatomter, bostadsrättsföreningar, flerbostadshus, industri, kommun, lantbruk och åkrar. Vi gör också kabelgravar, diken med mera. Oavsett var du bor eller var du vill ha jobbet gjort kommer vi gärna till dig.

  Stenspräckning & Bergsprängning i Stockholm Hör av dig för en kostnadsfri offert redan idag!

  Vi skapar förutsättningar för att din idé ska bli verklighet

  Drömmer du om att bygga en pool, komplettera villan med ett attefallshus eller bara få okej förutsättningar för en trädgårdsanläggning? Är det berg på din tomt kan det kännas hopplöst, men vi hjälper dig gärna att gå från idé till verklighet. Vi kan spränga bort berg, schakta för pool eller göra andra markarbeten som behövs för ditt projekt. Vi kan också stå för bortforsling av grusmassor och tunga massor.

  Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

  Du kan alltid kontakta oss och få en gratis offert. Du förbinder dig inte att anlita oss för något arbete.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa markarbete!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 428
   Mail: offert@stockholm-stensprackning.se

   Vanliga frågor Funderar du på stenspräckning, bergspräckning eller bergsprängning? Här är några av de vanligaste frågorna.

   Varför används inte bergsprängning alltid?

   Bergsprängning kan vara ett bra alternativ. Det är effektivt, framför allt när större bergdelar behöver tas bort. Nackdelen är att det skapas vibrationer som kan skada fastigheter i närheten, så inspektioner av dessa måste göras. Explosionsrisken är en annan nackdel, och sammantaget kräver bergssprängning mer säkerhetsarbete än bergsspräckning eller stenspräckning, som ofta kan fungera bra till det som behöver göras.

   När kan stenspräckning fungera?

   Stenspräckning kan fungera om du har en stor stenbumling som du vill bli av med, men som är svår att flytta i sin helhet. Det går också att spräcka betong och berg.

   Vad är skillnaden mellan bergsprängning och bergspräckning?

   Vid bergssprängning handlar det om en regelrätt sprängning, medan man använder sig av andra metoder för att stenen i berget ska gå sönder vid berg- och stenspräckning. Med spräckning går det att få en högre precision och säkerhetsriskerna är inte lika stora.

   Hur går stenspräckning till?

   För att genomföra en stenspräckning borras först hål in i stenen eller berget. I hålen kan kilar, snigeldynamit eller små krutladdningar placeras. Alla de olika alternativen gör att stenen går i bitar och kan fraktas bort. Det handlar om en mycket mildare metod än sprängning och medför inga risker för närliggande fastigheter.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Stenspräckning för en stenspräckning till vår fastighet på Värmdö. Pågrund av att stenen var så nära fastigheten behövde det göras med högsta precision. Allt var klart inom 1 dags arbete och stenen var bortforslad. Vi är jättenöjda! Rekommenderas!

   John, Värmdö

   Vi är en byggfirma som tog oss hjälp av Stockholm Stenspräckning för en bergsprängning i förberedelse för en husentreprenad. Proffsiga killar som är enkla att samarbeta med. Fakturan var i sin ordning med. Vi rekommenderar detta företag!

   Karl, Jakobsberg

   Vi anlitade företaget för att spränga bort ett mindre berg i samband med en kabeldragning till ett nytt bostadskomplex i Täby. De är lätta att jobba med och allt flöt på väldigt bra. Bra och professionellt jobb. Vi kommer samarbeta med dem igen!

   Elektriker, Täby

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare så som privatkunder, fastighetsägare och BRF:er

   Privatperson

   Vår markfirma har många års erfarenhet inom stenspräckning till privatpersoner. Våra anläggare hjälper er även om ni har frågor om ROT-avdrag vid markarbeten.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är det mycket att hålla reda på vid trädgården & tomtet. Låt våra professionella anläggare hjälpa er med alla frågor ni kan ha!

   Bostadsrättförening

   Vi har hjälpt över 50+ bostadsrättsföreningar i Stockholm med olika markarbeten så som stenspräckning. Kontakta oss för en fri offert & konsultation idag!

   Företag

   Vi letar alltid efter nya partners att samarbeta med vid olika slags markarbeten & bergsprängning. Kontakta oss gärna för framtida samarbeten idag!

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa markarbete!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 428
    Mail: offert@stockholm-stensprackning.se

    Offert? Klicka här