Bergsprängning i Stockholm

Anlita oss för bergsprängning som behöver göras i Stockholmsområdet. Genom att välja oss kan vi hjälpa er med att få bort berg och skapa fram möjligheter. Med sprängning kan du effektivt få bort stora delar av ett berg och med vår hjälp kan du alltid lita på att säkerheten garanteras. Vi tar hand om alla steg – allt från planering, tillstånd och genomförande av arbetet, till bortforsling av stenmaterialet. Vi erbjuder alltid fri offert. Hör av dig så ordnar vi det.

Sprängning av Berg

Få bort det berg du vill bli av med och få möjlighet att skapa något nytt!

Sprängning av Sten

Med sprängning är säkerheten av yttersta vikt, vi har den kunskap och erfarenhet som behövs.

Borrning av Berg

Vi har gedigen erfarenhet av bergborrning och ser till att allt går rätt till!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Bergspräckning i Stor-Stockholm Vi erbjuder alltid fri offert utan att du förbinder dig till att anlita oss. Hör av dig så ordnar vi det.

  Finns du i Stockholmsområdet? Vi kommer till dig

  Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kommer gärna till dig oavsett var du bor. Vi har totalentreprenad och kan stå för alla olika moment i projektet, inklusive att samordna alla som ska arbeta med det. Om du vill kan vi göra ett kostnadsfritt hembesök redan när du är i planeringsstadiet, så att du kan få vägledning och råd. Du kan då få hjälp att se olika alternativ på lösningar och att hitta den som passar dig och din tomt allra bäst. Du kan också alltid få en kostnadsfri offert. Efter ett hembesök är det möjligt för oss att göra en offert som är anpassad efter dina önskningar och din tomts speciella förutsättningar.

  Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

  Du kan alltid kontakta oss och få en gratis offert. Du förbinder dig inte att anlita oss för något arbete.

  Du kan lita på vårt säkerhetstänkande

  Våra bergsprängare har lång erfarenhet och stor kunskap om allt som rör bergsprängning. Förutom själva sprängningen är säkerhetsarbetet en stor del av jobbet, liksom besiktningar av omkringliggande fastigheter. Det är viktigt att säkerställa att inget riskerar att skadas, och att i efterhand kontrollera att inget oväntat skett. Även under sprängningarna måste säkerhet iakttas eftersom det finns stor risk för att människor eller egendom skadas om något går fel.

  Hur fungerar bergsprängning?

  Med bergsprängning används dynamit för att spränga bort delar av ett berg, vilket kan vara nödvändigt om du ska bygga ett nytt hus, om du vill bygga en pool på en bergig tomt, vill anlägga en parkering eller bara bli av med en stenmassa som är i vägen för dig. När sprängningen skett har mindre stenar bildats, som är möjliga att transportera bort. Vi kan förutom själva sprängningen stå för planering och förarbete, som borrning av berg, och efterarbete som transport av stenmaterial och fyllnadsmassor.

  Måste du söka tillstånd?

  För att spränga krävs det generellt ett tillstånd, eftersom det är så stor risk att något i omgivningen påverkas. Eftersom vi erbjuder totalentreprenad behöver du inte själv lära dig hur du gör för att söka tillstånd, utan du kan lämna över till oss. Vi kan stå för alla steg i arbetet, från planering, riskanalys, tillståndssökande och liknande, till att genomföra arbetet så att du blir av med det berg du vill slippa, och efterarbetet som innebär att frakta bort den sten som sprängts loss.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa markarbete!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 428
   Mail: offert@stockholm-stensprackning.se

   Vanliga frågor Funderar du på stenspräckning, bergspräckning eller bergsprängning? Här är några av de vanligaste frågorna.

   Varför används inte bergsprängning alltid?

   Bergsprängning kan vara ett bra alternativ. Det är effektivt, framför allt när större bergdelar behöver tas bort. Nackdelen är att det skapas vibrationer som kan skada fastigheter i närheten, så inspektioner av dessa måste göras. Explosionsrisken är en annan nackdel, och sammantaget kräver bergssprängning mer säkerhetsarbete än bergsspräckning eller stenspräckning, som ofta kan fungera bra till det som behöver göras.

   När kan stenspräckning fungera?

   Stenspräckning kan fungera om du har en stor stenbumling som du vill bli av med, men som är svår att flytta i sin helhet. Det går också att spräcka betong och berg.

   Vad är skillnaden mellan bergsprängning och bergspräckning?

   Vid bergssprängning handlar det om en regelrätt sprängning, medan man använder sig av andra metoder för att stenen i berget ska gå sönder vid berg- och stenspräckning. Med spräckning går det att få en högre precision och säkerhetsriskerna är inte lika stora.

   Hur går stenspräckning till?

   För att genomföra en stenspräckning borras först hål in i stenen eller berget. I hålen kan kilar, snigeldynamit eller små krutladdningar placeras. Alla de olika alternativen gör att stenen går i bitar och kan fraktas bort. Det handlar om en mycket mildare metod än sprängning och medför inga risker för närliggande fastigheter.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Stenspräckning för en stenspräckning till vår fastighet på Värmdö. Pågrund av att stenen var så nära fastigheten behövde det göras med högsta precision. Allt var klart inom 1 dags arbete och stenen var bortforslad. Vi är jättenöjda! Rekommenderas!

   John, Värmdö

   Vi är en byggfirma som tog oss hjälp av Stockholm Stenspräckning för en bergsprängning i förberedelse för en husentreprenad. Proffsiga killar som är enkla att samarbeta med. Fakturan var i sin ordning med. Vi rekommenderar detta företag!

   Karl, Jakobsberg

   Vi anlitade företaget för att spränga bort ett mindre berg i samband med en kabeldragning till ett nytt bostadskomplex i Täby. De är lätta att jobba med och allt flöt på väldigt bra. Bra och professionellt jobb. Vi kommer samarbeta med dem igen!

   Elektriker, Täby

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa markarbete!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 428
    Mail: offert@stockholm-stensprackning.se

    Offert? Klicka här