Bergspräckning i Stockholm

Behöver du hjälp med bergspräckning i Stor-Stockholm? Våra kunniga och pålitliga medarbetare utför bergspräckning i hela Stockholmsområdet. Metoden är ett alternativ till bergsprängning som går att använda i känsliga områden med stor precision och säkerhet. Kontakta oss för att få bort stenbumlingar eller berg. Givetvis erbjuder vi ett gratis prisförslag!

Spräckning av Berg

Fungerar i känsliga miljöer – går till och med att använda inomhus!

Spräckning av Sten

Inga vibrationer skapas – går att använda nära byggnader & fastigheter!

Bergborrning

Närliggande fastigheter skadas inte – inget behov av besiktningar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Bergspräckning i Stor-Stockholm Vi erbjuder alltid fri offert utan att du förbinder dig till att anlita oss. Hör av dig så ordnar vi det.

  Bergspräckning – utan vibrationer men med stor kraft

  Bergspräckning är en metod som enkelt och säkert kan hjälpa dig att få bort delar av ett berg. Till skillnad från vid sprängning skapas inte vibrationer som kan skada fastigheterna i området, så inga besiktningar av dem behöver göras. Säkerhetsriskerna är inte heller lika stora. Samtidigt är det en kraftfull metod. Med bergspräckning går det att skapa kraft nog att ta bort bergknallar. Det går också att göra försiktiga arbeten nära hus och till och med inomhus, utan att riskera några skador.

  Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag

  Kontakta oss så får du ett gratis kostnadsförslag för ditt projekt. Mejla oss på offert@stockholm-stensprackning.se redan idag!

  Bergspräckning skapar förutsättningar

  Med bergspräckning kan du få bort delar av ett berg om det till exempel finns behov av dränering vid ditt hus eller om du behöver göra en ny parkering så att mer än en bil får plats på tomten. Det kan också användas för att det ska bli möjligt att skapa nya estetiska möjligheter, som om du vill kunna göra nya planteringar, anlägga grusgång eller bygga pool.

  Behöver du bredda en väg?

  I ett stenigt och bergigt landskap kan det vara svårt att göra de förändringar som kan behövas för att din tomt ska bli mer praktisk att använda. Behöver du till exempel anlägga en ny väg eller bredda en befintlig kan det vara svårt att lösa själv, men vi hjälper dig gärna! Våra medarbetare har kunskap om alla steg i processen, från planering till genomförandet av arbetet.

  Vi hjälper dig att utveckla din idé

  Vi är ett professionellt mark- och anläggningsföretag som har lång erfarenhet av alla typer av stenspräcknings-, bergspräcknings- och bergsprängningsarbeten. Våra medarbetare har stor kunskap på området och hjälper dig gärna att gå från idé till en färdig plan – och att sen utföra själva arbetet. Med oss kan du få totalentreprenad, vilket innebär att du kan lämna över till oss så att vi håller i alla trådar och samordnar allt arbete som behöver utföras för att din idé ska förvandlas till något verkligt.

  Vi kommer gärna till till dig på ett besök!

  Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och oavsett om du vill anlägga en pool, göra en ny parkering eller behöver hjälp med att täcka berg, så gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök. På det sättet blir det möjligt att undersöka vilka förutsättningarna är på just din tomt, och att diskutera olika alternativ. Du kan också få ett kostnadsförslag som är anpassat utifrån just din planering och det berg som behöver spräckas.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa markarbete!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 428
   Mail: offert@stockholm-stensprackning.se

   Vanliga frågor Funderar du på stenspräckning, bergspräckning eller bergsprängning? Här är några av de vanligaste frågorna.

   Varför används inte bergsprängning alltid?

   Bergsprängning kan vara ett bra alternativ. Det är effektivt, framför allt när större bergdelar behöver tas bort. Nackdelen är att det skapas vibrationer som kan skada fastigheter i närheten, så inspektioner av dessa måste göras. Explosionsrisken är en annan nackdel, och sammantaget kräver bergssprängning mer säkerhetsarbete än bergsspräckning eller stenspräckning, som ofta kan fungera bra till det som behöver göras.

   När kan stenspräckning fungera?

   Stenspräckning kan fungera om du har en stor stenbumling som du vill bli av med, men som är svår att flytta i sin helhet. Det går också att spräcka betong och berg.

   Vad är skillnaden mellan bergsprängning och bergspräckning?

   Vid bergssprängning handlar det om en regelrätt sprängning, medan man använder sig av andra metoder för att stenen i berget ska gå sönder vid berg- och stenspräckning. Med spräckning går det att få en högre precision och säkerhetsriskerna är inte lika stora.

   Hur går stenspräckning till?

   För att genomföra en stenspräckning borras först hål in i stenen eller berget. I hålen kan kilar, snigeldynamit eller små krutladdningar placeras. Alla de olika alternativen gör att stenen går i bitar och kan fraktas bort. Det handlar om en mycket mildare metod än sprängning och medför inga risker för närliggande fastigheter.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Stenspräckning för en stenspräckning till vår fastighet på Värmdö. Pågrund av att stenen var så nära fastigheten behövde det göras med högsta precision. Allt var klart inom 1 dags arbete och stenen var bortforslad. Vi är jättenöjda! Rekommenderas!

   John, Värmdö

   Vi är en byggfirma som tog oss hjälp av Stockholm Stenspräckning för en bergsprängning i förberedelse för en husentreprenad. Proffsiga killar som är enkla att samarbeta med. Fakturan var i sin ordning med. Vi rekommenderar detta företag!

   Karl, Jakobsberg

   Vi anlitade företaget för att spränga bort ett mindre berg i samband med en kabeldragning till ett nytt bostadskomplex i Täby. De är lätta att jobba med och allt flöt på väldigt bra. Bra och professionellt jobb. Vi kommer samarbeta med dem igen!

   Elektriker, Täby

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa markarbete!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 428
    Mail: offert@stockholm-stensprackning.se

    Offert? Klicka här